Congressen en posters

In september 2018 waren er op twee internationale congressen posterpresentaties waarbij De Hullu Bedrijfsfysiotherapie betrokken was.

Eerst was er een Ergonomiecongres in Florence. Collega Yvonne de Leeuw presenteerde daar een poster (Poster Care for dressing of disabled persons) over Zorg en Kleden. Ergonomische handigheidjes om de fysieke belasting bij zorgverleners te verminderen en het comfort bij zorgvragers te vergroten.

Een week later was het EHDN congres in Wenen. Het European Huntington Disease Network organiseerde een driedaags congres. Samen met Brigit Burer (fysiotherapeut) en Tamara Ouwersloot (ergocoach) – allebei werkzaam bij Topaz – presenteerden we een poster (Poster EHDN) over de ‘proeftuin’ op één van de afdelingen van Topaz Overduin. Daar doen we onderzoek naar ergonomische hulpmiddelen die er voor kunnen zorgen dat ook bij deze cliëntengroep de fysieke belasting voor de zorgvragers binnen de grenzen blijft, terwijl het comfort voor de cliënten verbetert.

f8f1775d-9108-4362-b449-23eaa5e6ac6e (Edited)

Ondertussen wordt er door De Hullu Bedrijfsfysiotherapie in nauwe samenwerking met allerlei deskundigen vanuit Topaz hard gewerkt om alle bevindingen van de ‘proeftuin’ te verwerken in een digitaal ‘handboek’. Dit verschijnt binnen een aantal maanden op www.huntingtonplein.nl.

 

Advertenties

3 Responses to Congressen en posters

  1. E. de Hullu schreef:

    Wat interessant.

  2. Regenboogvlinder schreef:

    Je gaat goed Ondine! En je ziet er goed uit! Wees trots op je bedrijf en het feit dat je zoveel mensen kunt helpen. Liefs XXX

  3. dehullu schreef:

    Dank je wel voor je reactie!!!

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: